Fontos a minőség!

Számunkra fontos a közönséggel való kapcsolattartás. A művészet bemutatása szebbé tudja tenni életünket, segít a jelenben, feltöltődést adhat a jövő megéléséhez. Kiállításainkat a segítség, az értékmentés jegyében, a Kohán Györgyhöz, az alföldi és a nagybányai festészet képviselőihez kötődő gondolat jegyében valósítottuk meg.

Rendeztünk jótékonysági tárlatot a gyulai Postagalériában (2007. február 5. és február 24. között), bemutattuk a régi gyulai mestereket a Kohán Képtárban (Bíró György, József Dezső, Kiss Sándor, Szilágyi István, május 15. és szeptember 14. között). Egy régi kitűnő gyulai műgyűjtő, dr. Soóky András művészeti hagyatékának még fellelt darabjait (Részletek a Soóky hagyatékból) saját galériánkban, a Szilágyi István Kiállítóteremben mutattuk be 2008. november 28. és 2009. február 20. között.

2010. június 8-tól június 21-ig tekinthették meg az érdeklődők a Jóbarátok I: Kohán és Szilágyi című, a Corvin János Múzeummal közösen szervezett kiállításunkat. A Jóbarátok II: Koszta és Hajdik Emlékkiállításunkat a Dürer Teremben rendeztük meg, 2012. március 13-tól április 22-ig.

Évek óta folyamatosan működik a „Polgári enteriőr” minőségi képeket bemutató kiállításunk a gyulai Elizabeth Hotelben. 2015-től aktívan segítjük-szervezzük az új Kohán Képtár tárlatait. 2021-ben a Modern és plein air című kiállításunkon saját gyűjteményünkből mutattunk be válogatást a közönségnek.